Het Evenement

Al een aantal jaar organiseert Tafelronde 140 het Kids And Cars evenement. Kids And cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat we willen bereiken. Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel.

Kids and Cars 2023

Nadat Kids and Cars vanwege het Corona-virus een aantal jaar niet door kon gaan, kon dit april 2022 eindelijk wel weer! Het werd een onvergetelijke dag met prachtig weer, ontzettend veel publiek, schitterende auto’s en het belangrijkste…een hoop blije kids met een glimlach van oor tot oor. En als kers op de taart konden wij als organisatie een mooie cheque overhandigen aan het goede doel van Kids and Cars 2022 te weten Stichting voor Sara.

Momenteel zijn wij als organisatie druk bezig met de laatste voorbereidingen om er zaterdag 15 april wederom een geweldige editie van te maken. Mede dankzij een groot aantal sponsoren en een heel hoop geweldige aanmeldingen van prachtige sportwagens hebben wij er alle vertrouwen in dat het wederom een ontzettend mooie dag gaat worden. Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit!

Goed doel en sponsoring

Het doel van Kids and Cars is het bezorgen van een glimlach bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen, om welke reden dan ook. Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen een grote wens en kan in ieder geval voor een dagje afleiding zorgen van alle pijn en ellende die sommige kinderen moeten doorstaan. Naast een prachtige dag voor de kinderen proberen wij ook altijd nog een mooi bedrag aan een goed doel te doneren. Dit geld is afkomstig van sponsoren en de chauffeurs.

Dit jaar hebben wij de voedselbanken binnen ons verzorgingsgebied uitgekozen als goede doel. De voedselbanken helpen mensen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Sinds het begin van de huidige (energie)crisis hebben de voedselbanken in onze regio met een enorme toestroom van nieuwe klanten te maken gekregen en vandaar dat wij hen graag willen ondersteunen.

hoofdsponsors

De hoofdsponsors van Kids And Cars 2023 zijn :

AUTO'S

Een overzicht de auto’s die meerijden tijdens Kids & Cars 2023.
Komende dagen zullen steeds meer auto’s worden toegevoegd, dus houdt de website goed in de gaten!

McLaren GT
Ferrari California
Bentley Continental GT
Range Rover SVR
Porsche Panamera
Corvette C6
Bentley Flying Spur V8S
Mercedes G63 AMG
Porsche 992
Ferrari F430 Spider
Porsch GT2 RS
Lamborghini Urus
Ford Mustang GT
McLaren 600 LT Spider
Porsche 911 R
Ferrari F12
Porsche 918 Spyder
Ferrari 360 Modena
Porsche 911
Bentley Continental
Mercedes GTC Roadster
Porsche 911 Turbo S
Mercedes AMG GT
Porsche 911 4S
Ferrari California
Mercedes Benz McLaren SLR
Ferrari 812 Superfast
Porsche 911 Targa
Ferrari 488 Spider
Ferrari SF90
Ferrari 488 GTB
Ferrari F8 Tributo Spider
Ford Mustang GT Cabrio
BMW M8 Coupe
Lamborghini Aventador
Aston Martin DB11
Jaguar F-Type Cabrio
Porsche 911
BMW M4
Audi RS6
Ford Raptor
Lamborghini Aventador
Porsche 911 Cabrio
Porsche Targa GTS
Dodge Ram 1500 Laramie
Alpine A110
McLaren 675LT
Ferrari 612 Scaglietti
BMW M3 Touring
McLaren MP4
Jaguar F-Type
Bugatti Chiron
BMW M8 Competition
Bentley Continental GT
Aston Martin DBS Volante
Dodge Charger SRT
Mercedes SL55 AMG
Audi RS6
Mercedes AMG GTC Roadster
Chevrolet Impala
Mercedes G63 AMG
Aston Martin DBS
Porsche 911 Carrera GTS