Het Evenement

Al een aantal jaar organiseert Tafelronde 140 het Kids And Cars evenement. Kids And cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat we willen bereiken. Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel.

Kids and Cars 2024

Wauw wauw wauw!! We krijgen weer kippenvel als we terugkijken naar alle beelden en foto’s van de Kids And Cars editie 2023! Wat een fantastische dag hebben wij vorig jaar gehad en daarnaast konden we ook nog twee prachtige cheques uitreiken. Ondertussen zijn we voorzichtig alweer bezig met de eerste voorbereidingen voor de 2024 editie. Ben jij, of ken jij, iemand met een supercar en zou jij ons willen helpen om de kids een geweldige dag te bezorgen? Aarzel dan niet en schrijf je in!

Goed doel en sponsoring

Het doel van Kids and Cars is het bezorgen van een glimlach bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen, om welke reden dan ook. Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen een grote wens en kan in ieder geval voor een dagje afleiding zorgen van alle pijn en ellende die sommige kinderen moeten doorstaan. Naast een prachtige dag voor de kinderen proberen wij ook altijd nog een mooi bedrag aan een goed doel te doneren. Dit geld is afkomstig van sponsoren en de chauffeurs.